de Volksbank

Beter voor elkaar is onze belofte aan Nederland. Het is waar wij samen met onze vier bankmerken voor staan en hoe wij ons onderscheiden. We maken deze belofte waar door te bankieren met de menselijke maat en van toegevoegde waarde te zijn voor de klant, de medewerker, de aandeelhouder én de maatschappij. Dat geeft energie en richting aan de dingen die we doen, welke bijdrage je ook levert in de organisatie.

In het kort

De Volksbank is de vierde grootste retailbank van Nederland actief op de Nederlandse markt, met 4 merken; ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Elk merk met eigen identiteit en uitstraling.

  • Sinds 1817
  • 3.648 medewerkers
  • Focus op hypotheken, betalen en sparen
  • 3,2 mln klanten en 600.000+ gebruikers mobiel bankieren

Wat bieden wij jou?

De Volksbank hecht veel waarde aan een maatschappelijk verantwoord arbeidsvoorwaardenpakket. Onze missie ‘’bankieren met de menselijke maat’’ is niet alleen het uitgangspunt voor hoe we bankieren, maar ook voor hoe we omgaan met jou. We geven je meer verantwoordelijkheid en faciliteren je om zelf de regie te nemen over jouw carrière. De mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast kennen we het individueel keuze budget. Hiermee krijg je meer flexibiliteit in een deel van jouw arbeidsvoorwaarden, zodat je dit kunt afstemmen met jouw eigen persoonlijke behoefte.

Ook jij bent de Volksbank

Bankieren is mensenwerk. En elk mens is anders. Daarom betekent werken bij de Volksbank dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. En om met jouw unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen aan het succes van onze organisatie. Want juist door onze onderlinge verschillen te herkennen en waarderen, bereiken we samen de mooiste resultaten.

de Volksbank vacatures

Onze expertises

Heb je vragen?