Expertise

Finance, Risk & Jij

Met een balanstotaal van € 61 miljard is de Volksbank de vierde retailbank van Nederland. Groot genoeg om door te groeien en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Met onze missie ‘'bankieren met de menselijke maat'' zijn we elke dag bezig om de Volksbank en haar merken écht verder te helpen.

  • 600 collega’s werken in Utrecht binnen Finance en Risk
  • Finance, risk, legal, compliance

Onze uitdagingen

Er komt vanuit de wetgeving veel op ons af. En daarmee zijn de uitdagingen voor finance- en risk professionals niet anders dan bij andere grootbanken in Europa. En waar wij in het verleden voornamelijk bezig waren om de balans van de bank gezond te houden, vinden wij het tegenwoordig ook belangrijk om mee te denken met de klant. Samen met de merken bouwen wij modellen en rapportages om te kijken hoe wij onze klanten echt verder kunnen helpen.

Cultuur & collega’s

Finance & Risk is een dynamische club met ambitieuze en professionele collega’s. Zowel horizontaal als verticaal zijn de lijnen kort. Er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We helpen en stimuleren collega’s om intern door te stromen en ervaringen over de afdelingen uit te wisselen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je in verschillende richtingen te ontwikkelen. Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.

Finance & Risk vacatures

Meer lezen over Finance & Risk

Finance & Risk evenementen