Expertise

IT & Jij

Zonder IT geen Volksbank. Bij ons werk je aan vraagstukken die er werkelijk toe doen en veel mensen raken. Voor de klant, die door jou veilig en 24/7 inzicht heeft in bankgegevens. Maar ook voor de financieel adviseur, die door jou alle tijd heeft voor klantadviezen op maat. En voor jezelf: jij kunt bij ons alle IT-kanten op!

  • 900 collega’s werken in Den Bosch bij IT
  • 4 Aandachtsgebieden: Software engineering, Architectuur, Infrastructuur en Security

Wat we doen, doen we goed

Razendsnel spelen jij en je collega’s in op digitale en financiële ontwikkelingen. En wat we doen, doen we goed. In DevOps-teams richten we ons systeemlandschap zo efficiënt mogelijk in, verhogen we de automatiseringsgraad en ontwikkelen we software op maat. Zo komen we tot IT-oplossingen die mensen verder helpen. Zoals Mijn Huismap, waarin klanten in een mum van tijd hun online hypotheekdossier vullen. En wat dacht je van de doorontwikkeling van ons bancaire systeem, waarin álle klant-, rekening- en hypotheekdata van de Volksbank te vinden is? Op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de Volksbank? Check GitHub of word lid van onze Volksbank Tech Meetup-groep.

De deur staat open voor jou

Wij zijn de vierde bank van Nederland. Daar merk je overigens weinig van als je ons IT-hoofdkwartier in Den Bosch binnenstapt. Onze organisatie voelt aan als een klein bedrijf waar we bruisen van ambitie en in een gemoedelijke sfeer werken aan toffe IT-projecten. Jij krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid. Om je werk en tijd in te delen, maar óók om jezelf verder te ontwikkelen. Verdiepen in Java? Jezelf specialiseren in applicatieontwikkeling? Je hoeft het maar aan te geven! Korte lijnen zijn bij ons vanzelfsprekend. De deur staat bij iedereen open.

IT vacatures

Meer lezen over IT

IT evenementen