Expertise

IT & Jij

Werken bij een bank stoffig en saai? Dan ken je de Volksbank nog niet. Eigenlijk zijn we net een groot softwarebedrijf. Wil jij meer weten over onze IT-organisatie? Lees dan snel verder.

  • 900 collega’s werken in Den Bosch bij IT
  • 4 Aandachtsgebieden: Software engineering, Architectuur, Infrastructuur en Security

Nieuwste technologieën

Van nieuwe technologieën worden we ontzettend blij. Automate everything you can! Op ons kantoor in Den Bosch werken we hard aan open banking en geven we het betalingsverkeer van de toekomst vorm. Vanuit ons datacentrum met klassieke hardware, maar ook zeker in de cloud. Daarnaast werken we steeds minder met fysieke appliances & devices en steeds meer met containertechnologie & infrastructuur als code. Door te blijven innoveren met creatieve IT-oplossingen, zoals artificial intelligence, maken we als bank het verschil voor de klant.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Volksbank? Check Stackoverflow,  GitHub of word lid van onze Volksbank Tech Meetup groep.

Eigen ideeën

Als vierde bank van Nederland ontwikkelen we met onze software nieuwe mogelijkheden voor miljoenen klanten. En toch blijven de lijnen kort, is onze organisatie overzichtelijk en is er ruimte voor eigen ideeën. Denk jij dat de SNS-bankierenapp beter kan? Kom maar op. Heb je een duurzaam plan om nog meer kantoren papiervrij te houden? Of weet je een goede case waarbij we gamification kunnen toepassen? Aan de slag! Vervolgens sluiten we de week af met een gezellige borrel.

 

Bekijk alle IT vacatures we nu hebben.

IT vacatures

Meer lezen over IT

IT evenementen