Expertise

Marketing & Jij

Onze marketing & communicatie collega's werken hard aan het opbouwen en onderhouden van de relatie met de klanten van onze merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS.

  • 200 collega’s werken op de marketingafdeling bij één van onze merken, of op onze multi-merk afdeling
  • Marketing, Communicatie

Merk vs. Multi-merk

Elk merk heeft haar eigen marketing & communicatieafdeling ingericht. Sinds vorig jaar is daar de afdeling multi-merk bijgekomen. De missie van de marketingafdeling is om het onderscheidend vermogen van de verschillende merken steeds verder aan te scherpen en uit te breiden. Vanuit zes expertisegebieden worden de multimerkactiviteiten bestuurd. Dit gaat in nauwe samenwerking met de Marketingafdelingen binnen de afzonderlijke merken. Daarnaast is de afdeling corporate communicatie verantwoordelijk voor de bankbrede communicatie en woordvoering.

Marketing Academie

Met een eigen Marketing Academie wil de Volksbank het kennisniveau en de vaardigheden van de marketingmedewerkers verhogen. Zodat zij effectief met elkaar kunnen samenwerken en zich professioneel verder kunnen ontwikkelen. Het programma is opgebouwd uit vier basismodules waarbij de focus ligt op vakinhoudelijke kennis. Daarnaast biedt de Marketing Academie trainingen aan op kennis en vaardigheden die bijdragen aan multidisciplinaire samenwerking en zelfsturing. Ook inspiratiesessies maken deel uit van het leertraject. Het aanbod wordt ontwikkeld voor en door medewerkers, met medewerking van externe partijen.

Marketing vacatures

Meer lezen over Marketing

Marketing evenementen