Expertise

Achter de schermen

Om een organisatie als de Volksbank te kunnen runnen heb je veel handen nodig. Handen die niet altijd die van de klant schudden. Achter de schermen werken onze collega’s samen om elke dag de dienstverlening voor onze klanten beter te maken.

  • In totaal werken er 3.648 medewerkers bij de Volksbank en haar merken
  • Medewerkers geven de Volksbank gemiddeld een 7,9 in hoe zij oprechte aandacht ervaren

Onze missie realiseren

Met onze collega’s leveren we elke dag een waardevolle bijdrage aan bankieren met de menselijke maat. Waarde creëren begint met oprechte aandacht voor medewerkers. We weten zeker dat we, door in onze collega’s als persoon en professional te investeren, onze missie gaan realiseren. Want zij brengen bankieren met de menselijke maat dagelijks in de praktijk. Zij bepalen het succes van onze organisatie.

Jouw ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen, opleidingen volgen en zelf aan het roer van je eigen loopbaan? Dan zit je goed bij de Volksbank. Je leert veel on the job, tijdens je werk, vanwege onze open en informele bedrijfscultuur. Intern én extern kun je een breed scala aan interessante trainingen volgen. Denk aan opleidingen op je vakgebied en op het gebied van bankieren. Maar ook trainingen om je competenties verder te ontwikkelen en trajecten die je loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling een boost geven.

Vacatures

Meer lezen over Meer expertises

Meer expertises evenementen