Duurzaamheid

Sinds haar oprichting in 1960 bankiert ASN Bank op een maatschappelijk verantwoorde manier en stimuleert zij duurzame ontwikkeling. Je kunt gerust zeggen dat ASN Bank duurzaam bankieren in Nederland op de kaart heeft gezet.

Naar ASNbank.nl
Logo ASN Bank

ASN Bank

Wij stimuleren duurzame vooruitgang.

  • Betalen, sparen, beleggen en hypotheken
  • Rond 700.000 klanten
  • Online en mobiel
  • Klanten geven ASN Bank een 9,1

Duurzame vooruitgang en een leefbare wereld, nu en in de toekomst.

Met geld kun je veel invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor deze en volgende generaties. ASN Bank zet het geld dat klanten haar toevertrouwen zo uit dat het bijdraagt aan duurzame vooruitgang en een leefbare wereld, nu en in de toekomst. Zij baseert haar keuzes op haar duurzaamheidsbeleid met drie pijlers: mensenrechten, klimaat en biodiversiteit.

Zo maakt ASN Bank duurzaam bankieren voor iedereen bereikbaar en aantrekkelijk. Bereikbaar door heldere, begrijpelijke producten te bieden. En aantrekkelijk door te laten zien dat die producten een goed gevoel én goed geld opleveren. Bij ASN Bank werken ongeveer 175 mensen. Het kantoor is gevestigd in Den Haag, op minder dan 10 minuten lopen vanaf NS-station Den Haag Centraal.

Cultuur

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een positieve werksfeer. Mensen krijgen ontwikkelingskansen en verantwoordelijkheden en communiceren open met elkaar. Medewerkers zijn vakbekwaam en hebben hart voor hun klanten. Als je bij ASN Bank werkt, vind je duurzaamheid belangrijk. Veel medewerkers zijn actief met duurzaamheid bezig en krijgen hier ook ruimte voor.

ASN Bank & de Volksbank

ASN Bank is onderdeel van de Volksbank. Als collega van ASN Bank werk je direct voor de klanten van ASN Bank, maar heb je een contract bij de Volksbank. De Volksbank is de organisatie achter de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Samen gaan we de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Daarom zijn er ook veel mensen achter de schermen aan het werk voor het merk ASN Bank en de andere merken. Vanuit onze expertises leveren we allemaal een waardevolle bijdrage aan de klanten.

Onze expertises