Wonen voor iedereen

Goed wonen voor iedereen mogelijk maken. Dat zit in de roots van BLG Wonen. Opgericht in 1954 om de mijnwerkers in Limburg de kans te geven een huis te kopen, omarmt ze deze gedachte nog steeds.

Naar BLGwonen.nl
Logo BLG Wonen

BLG Wonen

Wij maken wonen mogelijk

  • Hypotheken, banksparen
  • 247.000 klanten
  • Ruim 2800 onafhankelijke adviseurs
  • Winnaar van de Zilveren Spreekbuis voor het tweede jaar op rij

Over BLG Wonen

BLG Wonen maakt werk van een woningmarkt die toegankelijk en rechtvaardig is, omdat een eigen woning heel belangrijk is voor mensen: het geeft een gevoel van zekerheid en van geluk, nu en in de toekomst.
BLG Wonen ziet geen dossiers of (rekening)nummers, maar mensen met dromen en wensen. Daarna kijkt ze pas naar de cijfers. Samen met haar grote netwerk van toegewijde onafhankelijke adviseurs helpt ze mensen bij het vinden van een passende hypotheek

Cultuur

Bij BLG Wonen werken betrokken mensen die verder kijken dan cijfers alleen. Dat zie je ook terug in de gastvrije en informele bedrijfscultuur waarin ruimte is voor zelfstandigheid, creativiteit, daadkracht en humor. De Limburgse roots zijn nog altijd voelbaar in het bedrijf. Meer dan bij andere bedrijven kom je bij ons bevlogen medewerkers tegen die er echt voor gaan om de klant verder te helpen. Hoewel er ook veel collega’s in Utrecht werken, is het hoofdkantoor van BLG Wonen gevestigd in Geleen. Hier werken circa 160 collega’s, in Utrecht zijn het er 50. BLG Wonen werkt samen met een landelijk netwerk van ruim 2800 onafhankelijk adviseurs.

BLG Wonen & de Volksbank

BLG Wonen is onderdeel van de Volksbank. Als collega van BLG Wonen werk je direct voor de klanten van BLG Wonen, maar heb je een contract bij de Volksbank. De Volksbank is de organisatie achter de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Samen gaan we de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Daarom zijn er ook veel mensen achter de schermen aan het werk voor het merk BLG Wonen en de andere merken. Vanuit onze expertises leveren we allemaal een waardevolle bijdrage aan de klanten.

Onze expertises