Leefbaarheid in de buurt

Gewoon even binnenlopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, waar je de adviseur kent en je je geldzaken regelt zoals jíj dat wilt. Dat is typisch RegioBank. En dat kan op meer dan 500 plekken in Nederland in dorpen en kleine steden bij zelfstandige adviseurs.

Naar RegioBank.nl
Logo RegioBank

RegioBank

Wij zijn de bank dichtbij

  • Betalen, sparen, hypotheken
  • Ongeveer 665.000 klanten
  • Zelfstandige adviseurs, mobiel en online
  • Klanten geven RegioBank een 9,3

Over RegioBank

RegioBank is anders dan andere banken. Dat zit hem met name in de dienstverlening. RegioBank werkt samen met meer dan 500 Zelfstandig Adviseurs verspreid over heel Nederland in dorpen en kleine steden. Op het hoofdkantoor in Utrecht werken circa 100 collega’s. Zij zorgen met heldere processen voor een goede dienstverlening aan alle RegioBank Adviseurs. Zo maken zij het voor adviseurs mogelijk om dicht bij de klanten te staan en hen persoonlijk te helpen.

Cultuur

RegioBank wil het verschil maken door eigenaarschap, samenwerken en flexibiliteit in de organisatie zo veel mogelijk te ontwikkelen. Zij werkt aan een zelforganiserende organisatie waarin iedereen op alle niveaus zijn verantwoordelijkheden neemt.

Bij RegioBank werk je in een enthousiast team van bijna 100 collega’s. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om te handelen vanuit de klantbehoefte. De communicatie onderling en richting klanten en Zelfstandig Adviseurs is open, begrijpelijk en transparant.

RegioBank & de Volksbank

RegioBank is onderdeel van de Volksbank. Als collega van RegioBank werk je direct voor de klanten van RegioBank, maar heb je een contract bij de Volksbank. De Volksbank is de organisatie achter de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Samen gaan we de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Daarom zijn er ook veel mensen achter de schermen aan het werk voor het merk RegioBank en de andere merken. Vanuit onze expertises leveren we allemaal een waardevolle bijdrage aan de klanten.

Onze expertises