Financiële weerbaarheid

SNS is er voor iedereen die wil bankieren bij een nuchtere, no-nonsense en menselijke bank. De thuisbasis voor alles wat te maken heeft met je financiën. Niet alleen op het gebied van de producten die de bank traditioneel biedt, zoals een betaalrekening of een hypotheek. Maar vooral breder dan dat: wat vinden klanten belangrijk, waar hebben ze hulp bij nodig of waar liggen ze wakker van?

Naar SNS.nl
Logo SNS Bank

SNS

Wij denken slim mee in jouw portemonnee

  • Betalen, sparen, hypotheken, verzekeren
  • Zo’n 1,6 miljoen klanten
  • SNS Winkel, mobiel en online
  • Klanten geven SNS een 8,0

Over SNS

SNS is dé bank die snapt waar Nederlanders op het gebied van hun geldzaken behoefte aan hebben. SNS staat haar klanten bij in hun financiële leven en maakt hen financieel weerbaar. Ze doet dat door naast de klant te staan, op een eenvoudige en menselijke manier. Omdat geldzaken menszaken zijn. Dat vindt SNS heel normaal.

Cultuur

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland en heeft 202 winkels verspreid over het land. Ongeveer tweederde hiervan is franchise. De klantteams in de winkels, en de centrale teams in Utrecht en Groningen, zorgen dagelijks voor het persoonlijk contact met de klant. In Utrecht werken nog circa 400 collega’s die de klantteams ondersteunen en faciliteren. Zij stellen hen in staat om elke dag het verschil naar de klant te kunnen maken.

Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. Je loopt graag een stapje harder om samen met je collega’s te zorgen voor een optimale klantbeleving. Bij alles wat je doet, handel je in het belang van de klant. Dat vind je normaal en daar neem je verantwoordelijkheid in. De sfeer is informeel, collegiaal en de lijnen zijn kort.

SNS & de Volksbank

SNS is onderdeel van de Volksbank. Als collega van SNS werk je direct voor de klanten van SNS, maar heb je een contract bij de Volksbank. De Volksbank is de organisatie achter de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Samen gaan we de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Daarom zijn er ook veel mensen achter de schermen aan het werk voor het merk SNS en de andere merken. Vanuit onze expertises leveren we allemaal een waardevolle bijdrage aan de klanten.

Onze expertises