Heb jij jouw diploma (bijna) op zak en affiniteit met de financiële sector? Zoek jij een uitdagende baan of traineeship binnen de vakgebieden Business & Change Management, Data Science, Digital Marketing, Finance of Risk? Geef je carrière een kickstart die je zelf in de hand hebt en volg ons Jong Expert Programma. Samen met andere deelnemers, je mentor en coach werk jij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het Jong Talent Programma is een tweejarig opleidingsprogramma, waarbij je vanuit een vaste functie of traineeship werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen. Je volgt interactieve workshops, trainingen en intervisietrajecten. Tijdens deze sessie komen verschillende onderwerpen aan bod. Op deze manier leer je jouw kwaliteiten te ontdekken en jezelf nog verder te ontwikkelen.

  • Teams & de keten; samenwerken in multidisciplinaire teams en omgaan met weerstand.
  • Purpose & bijdrage; jouw bijdrage aan de purpose van de Volksbank en de focus op financiële weerbaarheid en duurzaamheid.
  • Expertise; vakontwikkeling vanuit jouw eigen visie en het opbouwen van expertise binnen onze bank.
  • Jouw ontwikkeling; inzicht in jezelf en sturing geven aan je eigen gedrag.

Hoe doen we dat?

In sprints van drie maanden ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en doelen. We maken voor iedere richting een ‘meetlat’ profiel aan waarbij impact, scope, complexiteit, opleidingen en competenties centraal staan. Welke ontwikkeling maak jij in deze twee jaar door? Na iedere sprint reflecteren we op jouw persoonlijke voortgang.

Zowel trainees als junioren kunnen deelnemen aan het Jong Expert Programma. Als junior neem je deel vanuit jouw vaste functie. Als trainee wissel je elke zes maanden van opdracht en stroom je na het Jong Expert programma van twee jaar door in een vaste functie.

Benieuwd naar de ervaringen van een trainee in het Jong Expert Programma? Lees dan hier de blog van Vivian Fafié, trainee business & change management.

Vragen of zin in koffie?

Wil je meer weten? Kom een kop koffie drinken met een van onze trainees. Aanmelden kan door een mail met jouw cv en korte motivatie te sturen campusrecruitment@devolksbank.nl