Werken bij de Volksbank

Wij zijn de Volksbank, het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Bij ons draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland. Ontdek welke interessante uitdagingen dat voor jou oplevert.

In het kort

Werken bij de Volksbank betekent dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. En om met jouw unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen.

  • Medewerkers geven een 7,9 voor oprechte aandacht
  • 5913 medewerkers
  • Kantoren in Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Geleen en Groningen en 200 SNS winkels
  • Ik kan mezelf zijn bij de Volksbank scoort een 8,2

Goed voor jouw carrière, goed voor de maatschappij

Voor de Volksbank kies je met je hoofd – de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld – én met je hart. Zinvol werk, bijdragen aan de maatschappij, bankieren menselijk maken en echt duurzame relaties met klanten opbouwen; dat zijn de dingen die medewerkers antwoorden op de vraag: waarom werk je bij de Volksbank? Want wat je rol bij de bank ook is, je werkt uiteindelijk voor mensen. Voor de starters die hun eerste huis willen kopen, voor de ondernemer die duurzaam wil beleggen en voor de oudere dame die makkelijk en veilig wil internetbankieren op haar smartphone. En voor al die anderen. Want bij de Volksbank doen we alles vanuit één gedachte: beter voor elkaar.

Wat onze arbeidsvoorwaarden zijn, lees je hier.

Oprechte aandacht voor jou

Werken bij de Volksbank voelt als thuiskomen, ook dat horen we vaak terug van medewerkers. Dit betekent dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. Op verschillende manieren hebben we oprecht aandacht voor jou als medewerker en als mens. Of je nu pas één dag of al tientallen jaren bij ons werkt. Bijvoorbeeld door regelmatig stil staan bij jouw resultaten, je persoonlijke groei, wat je nog te leren hebt in je vakgebied, de autonomie die je in je werk ervaart en hoe het gaat met  jouw werk-privébalans. Waarom we dit doen? Zit jij lekker in je vel, dan plukken ook je collega’s en klanten daar de vruchten van. Dus doen we er alles aan om jou energiek, veerkrachtig en met plezier aan het werk te laten gaan.

de Volksbank vacatures

Onze expertises

Heb je vragen?